Zboară ieftin spre Istanbul – bilete de la 78 euro dus – întors

Pentru cei care își planifică vacanțele în funcție de prețul biletelor de avion de la cele 2 companii lowcost din România : BlueAir și Wizzair, doresc să împărtășesc câteva idei inspirate: Pegasus Airlines are bilete București- Istanbul cu 78 de euro, dus-întors. Bagajul de cală de 20 kilograme este inclus în preț.
Istanbul mosque plane

În fiecare săptămâna o să prezint o nouă alternativă de unde putem cumpără bilete ieftine spre diferite orașe ale lumii. Există și alte companii care au bilete de avion foarte ieftine, așa că o să las deoparte BlueAir și Wizzair, care au început să aibă din ce în ce mai multe taxe ascunse, și prețul biletelor nu mai este lowcost. Apropo, de aici poți să afli cum să eviți o parte din taxele BlueAir.

Pegasus Airlines este o companie cu sediul în Turcia care are 5 zboruri săptămânal cu plecare din București, spre Istanbul. Găsești bilete la 78 euro, pentru un zbor dus-întors, cu câteva săptămâni, poate chiar zile, înainte de ziua în care dorești să călătorești. Nici măcar nu e nevoie să îți iei biletul cu luni de zile înainte! Exemple de zile pentru care biletele costă 78 euro:
22 – 27 Februarie
28 Februarie – 6 Martie
15 – 20 Martie

Bucharest-Istanbul price

O mică sugestie: la căutare, nu afișați rutele pe 15 zile, prețul crește cu 5 euro.

Site-ul de unde puteți rezerva bilete este: http://www.flypgs.com.
Avionul aterizează pe aeroportul Sabiha Gökçen, în partea asiatica a orașului.

Ce spuneți de idee?

Lasă un comentariu