Unde călătorim în 2014?

Am primit în urmă cu 3 zile o leapșă de la Noemi și pentru că este prima provocare în acest gen m-am hotărât să o onorez.  Este vorba de câteva întrebări călătoare la care am fost invitată să răspund.

1. Ce locuri noi vreți să vizitați în 2014?
De obicei, îmi planific vacanțele din timp. Așa se face că până acum am planuri stabilite pentru Maroc (o să plec la sfârșitul lui februarie pentru 5 săptămâni), Madrid în iunie și turul Dunării pe bicicletă, ediția 2014, la începutul lunii septembrie.
Mi-ar plăcea să fac turul bisericilor fortificate din Transilvania pe bicicletă și poate ajung și prin Maramureș și Bucovina, tot pe bicicletă. Scoția este demult pe lista dorințelor mele pentru castelele sale. Cine știe cum se leagă planurile anul ăsta și ajung acolo.

2. Ce locuri în care ați mai fost aveți pe lista de vacanță?
Mi-ar plăcea să revin în Roma pentru o singură zi să mănânc înghețată cu fistic. Am eu nebunia mea să zbor până acolo și să mă întorc în aceeași zi.

3. Dacă ar fi să recomandați cuiva o destinație de vacanță externă și una internă, care ar fi acelea?
Ca destinație internă recomand o excursie cu barca pe canalele din Delta Dunării. Nu trebuie să fie o excursie oarecare, ci una de pescuit pentru emoția pe care o simți atunci când prinzi primul pește, și pe al doilea, și pe al treilea.

Delta Dunării

Delta Dunării

Ca destinație externă recomand insulele Eolie din nordul Siciliei pentru peisajele încadrate de mare și Aqaba, Iordania pentru că este cel mai frumos loc de făcut snorkeling.

Insulele Eolie

Insulele Eolie

Îi dau leapșa mai departe lui George Moga de la Pilula de Călătorie, Mirabelei Tiron de la Vacanţă în Doi și lui Lucian Hirsu.

Lasă un comentariu