Despre

Călător inspirat este o sursă de inspirație unde găsești povești de călătorie și sfaturi practice legate de cum poți să călătorești mai mult și mai ieftin. Este un club al călătorilor inspirați. O să citești poveşti despre călătorii cu bicicleta şi ieşiri la snowboard. Câteodată și despre cum e să faci autostopul ca fată. Vorbesc despre experiențe, oameni, locuri, aventuri. Totul este testat, nu doar auzit.

Eu sunt Alina. Curioasă, curajoasă, activă, aventurieră și oricând gata de plecat la drum. Visul meu este de a experimenta ceva nou în fiecare zi, cred că o să fiu mai fericită cu cât o să am mai multe amintiri diferite. Şi fac tot posibilul să îmi îndeplinesc visul. Îmi ghidez viaţa după următoarele citate:
- Trăiește ca și cum ai muri mâine. Învață ca si cum ai trăi veșnic. (Gandhi)
- Viața îți va da ceea ce îndrăznești să ceri.

De ce un blog de călătorii? Pentru că îmi place la nebunie să fac planuri de plecare, să mă gândesc unde o să plec peste o săptămână, o lună sau poate un an. Îmi place să caut bilete ieftine de avion. Și cel mai important, să plec la drum și să întâlnesc oameni, culturi și tradiții noi. Și cu toate planurile, mai sunt și spontană. Pentru mine călătoria este o invitație la gândire, atunci când plec departe de casă abilitățile de analiză și de percepere a noilor informații sunt mult mai accentuate. Și acest lucru cred ca este valabil pentru noi toți.

Întâlnesc foarte des străini din toate colțurile lumii, ca gazdă AirBnb, și aflu multe informații prețioase. Nu vreau să le țin doar pentru mine, ci vi le împărtășesc și vouă.

Dacă ai văzut vreo informație pe acest site și ai nevoie de mai multe detalii, sau poate vrei să te ajut cu informații legate de organizarea unei călătorii, te rog să nu eziți să îmi scrii. Sunt prietenoasă ;)

Adresa mea de email: alina@calatorinspirat.ro

Superbicicleta împrumutată de la un berber din sat

Superbicicleta împrumutată de la un berber din sat

Cu autostopul prin Georgia

Cu autostopul prin Georgia

 

_____________________________________________________________________________________________________________________

Dacă vrei să fii mereu la curent cu destinațiile despre care scriu, urmărește-mă pe FacebookTwitter, Google+ sau abonează-te prin RSS la articole.

_____________________________________________________________________________________________________________________

Lasă un comentariu