Poveste în Vama Veche

De azi până duminică se scriu paginile unei noi poveşti din Vama Veche, întâlnirea bloggerilor de călătorie. Nu ştiu dacă ne-am săturat cu toţii de patul de acasă, dar cert e că în Vama Veche o să avem parte de voie bună, discuţii interesante,distracţie şi de mare.
Plec la drum cu gânduri frumoase, nerăbdătoare să întâlnesc viitori prieteni. Nu am prea multe amintiri legate de Vama Veche(am mai fost o singură seara), aşa că o să rămână în memoria mea ca locul de întâlnire al bloggerilor. De-abia aştept să simt vântul şi nisipul din Vama Veche!
Vama Veche

Pornim la drum în seara această la 18:30, o să ajungem în jurul orei 23:00 în Vama Veche, unde o să ne cazăm la Pura Vida Beach Bar&Hostel. Mâine o să facem o excursie în Balchik, Kaliakra , Tyulenovo şi o să luăm cina la ferma de midii Dalboka, iar duminică pe seara o să fim înapoi în Bucureşti. Sună interesant, nu?
De asemenea, o să participăm la lansarea primului beach hostel Pura Vida Vama Veche şi a agenţiei Young Tours, cu pachete pentru călători tineri şi independenţi, care căuta cele mai atractive preţuri. Exact pe gustul meu! În plus, mă interesează ceea ce oferă noua agenţie pentru a putea face recomandări cât mai bune turiştilor străini care vin la mine prin AirBnb.

Alţi călători frumoşi pe care o să îi întâlnesc:
- Diana Slav de la Hai-Hui Stângaci
- Andrea David de la Drum Liber,
- Anca de la Funtur.ro,
- Rosemari de la Catherine’s Crossroad,
- Nicky Predescu - Călător sau Turist?,
- Mirabela Tiron şi Cristian Pulpea de la Vacanţă în Doi
- Desiree Halaseh de la Hai în India,
- George Moga de la Pilula de Călătorie
- Lucian Hirsu
- Dragoş Nedelcu de la Are you ready?
- Sorin Rusi de la Airlines Travel
- Ştefania şi Mircea Arghir de la Vacanţe în Doi.

Întâlnirea Blogosferei de turism este susţinută de #YoungTours, Hostel Peaches, Hostel Floreasca – Bucureşti şi Pura Vida Beach Hostel Vama Veche.

Lasă un comentariu